OMA LUOTTOKIELTO
Oma luottokielto
   
 
Oma Luottokielto –merkintä
Henkilölle voidaan asettaa luottotietoihin omasta pyynnöstä Oma Luottokielto -merkintä, josta hakija saa itselleen myös virallisen todistuksen.

Oma Luottokiellon asettamisella vaikeutetaan merkittävästi identiteettivarkauden riskiä, koska luotollista sopimusta tehtäessä luotonmyöntäjä näkee merkinnän ja kysyy Oma Luottokielto -todistusta.

Luoton saanti, kun olet asettanut Oma Luottokielto –merkinnän
Todistus mahdollistaa oman luotonhakemisen, mutta vaikeuttaa huomattavasti rikollista luotonhakua. Oma Luottokiellolla voi rajoittaa tehokkaasti myös itse aiheutettua velkaantumista.

Oma Luottokielto ei vaikuta pankki- tai luottokorttimaksamiseen.

Seuraa tietojesi käyttöä
Omaluottokielto -merkintä vähentää tietojesi väärinkäytön mahdollisuutta huomattavasti, mutta ei estä sitä täysin. Luottokiellosta huolimatta sinun tulee huolellisesti seurata tietojesi käyttöä ja ottaa tarvittaessa yhteyttä luotonmyöntäjiin tai neuvontaamme. Jos käytössäsi on lisäksi Omatieto-palvelu, saat ilmoituksen sähköpostiisi, missä tietojasi yritetään käyttää.
Suomen Asiakastieto Oy ei vastaa tietojesi väärinkäytöstä aiheutuneesta vahingosta.

Oma Luottokielto 19,95 € (sis. alv) Osta tästä


Oma Luottokielto -merkinnän poistaminen

Oma Luottokielto on voimassa ilman uusimista kaksi vuotta, mutta se voidaan poistaa milloin tahansa sopimuskauden aikana.
       
    Poista Oma Luottokielto »
 
 
 
 
         
  © 2016 Suomen Asiakastieto Oy